ICT-Palvelut

Eklöf Talous tarjoaa palveluhenkistä ja ongelmaratkaisukyistä, tietoteknistä osaamista tietotekniikan laitteiden, ohjelmistojen ja verkkojen tukitehtäviin eri yrityksille ja organisaatiolle. Keskeistä työssä on käyttäjien opastaminen ja vikatilanteiden selvittäminen.

Asiantuntijapalvelut

Tietotekniikan ja tietoliikenteen häiriötön toiminta on keskeisen tärkeää nykyaikaisissa työympäristöissä. ICT- asiantuntijamme on tietotekniikkapalveluiden ammattilainen, joka vastaa yrityksen tai organisaation tietokoneiden, oheislaitteiden sekä verkkojen toimivuudesta.

  • Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat tietokoneiden, niiden oheislaitteiden, ohjelmistojen ja verkkojen asennukset ja ylläpitotyöt, joita ovat esimerkiksi uusien ohjelmaversioiden päivitykset.
  • Vika- ja häiriötilanteiden selvittely on oleellinen osa työtä. Asiantuntija selvittää ongelman ja muuttaa tarvittaessa laitteiston kokoonpanoa, asentaa uusia ohjelmia ja tarvittaessa myös vaihtaa komponentteja tietokoneeseen, kuten esimerkiksi verkkokortteja tai näytönohjaimia.
  • Tietotekniikan käyttäjien neuvonta on tärkeä tehtäväalue. Käyttäjiä ovat esimerkiksi yritysten ja organisaatioiden henkilökunta, oppilaitosten opiskelijat jne. Asiantuntija opastaa käyttäjiä ohjelmistoihin ja laitteisiin liittyvissä ongelmissa.
  • Asiantuntijamme mukana myös laite- ja ohjelmistohankintojen suunnittelussa ja toteutuksessa.
  • Asiantutijamme tulee tarvittaessa yritykseen paikanpäälle. Joitakin ongelmia voidaan selvittää myös etäyhteydellä asiakkaan tietokoneisiin ja palvelimiin.
  • Varsinaisen lähituen lisäksi neuvontaa ja vikatilanteiden selvittämistä voidaan antaa myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency